HTML

A STÍLUS MAGA A RENDSZER

1 fazék leves + 1 csepp trágyalé = 1 fazék trágyalé

Sör

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Életérzés

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

  • gábornok: Drazsé szinte minden jelentős pozícióban megfordult már, afféle Jolly Joker volt őkelme. Arcra is.... (2010.02.02. 21:01) Betojás!
  • Álszentfazék: @flugi_: Nos, az érettségi idegizgalmában talán még Móricz is hibázhat! :) (2009.10.26. 10:30) Érettségi dolgozat Spíró témára
  • Vérszegény éjszakai dúvad: @P.W.H.: ja, asszem az nyílt titok, hogy manapság a kapcsolat többet számít, mint a tudás, vagy a... (2009.09.05. 11:02) Álszentfazék
  • leányod: Jó a szó, tesó!!! (2009.07.28. 13:23) Gáz van, babám!
  • P.W.H.: @Vérszegény éjszakai dúvad: Érdekes, mintha Etiópiáért nem lenne akkora tolongás!:) Kihagytad az a... (2009.06.16. 11:39) Milyen micsoda, a kicsodáé

Lángoló locsolókocsi II.

2008.11.26. 15:29 P.W.H.

Gyalog maradnak a rend délceg őrei, dörzsölgeti markát az alvilág, ki fogja most őket a forró nyomon száguldva üldözni, nem is beszélve a gyorshajtókról! Nagy a baj, mivel lejár a rendőrautók lízingszerződése decemberben .

Apropó: látott már valaki gyorshajtót üldöző rendőrt? Szerénységem, aki minden reggel elhalad az Aradi utca sarkán büszkélkedő rendőrség épülete előtt, meglehetősen épületes látvánnyal szokott találkozni. A Szinnyei utcában – ahol nem csekély forgalom jön össze a szorgos munkanapok hajnali sugarától aranyozottan – vidáman parkolnak és rakodnak a második sorban. Szemben a rendőrséggel. Szemmel láthatóan, sem a hatóságban, sem a parkolókban nem merül föl még a gondolata sem, hogy intézkedés foganatosítására kerül sor. Alig hiszem, hogy ne tudna bárki hasonló, vagy még vadabb példát fölhozni a környezetéből. (persze, mindig mások szabálytalankodnak és az ő megbüntetésük teljesen jogos, na de mi, akik csak néha és ha nagyon kell, hát az már más ügy …) Mi lenne, ha az autó nélküli nehéz időszak unalmát elűzendő rendet raknának közegeink ezeken a helyeken? Parkoló autóval csak felveszik a versenyt gyalog is! Különben sem vagyok biztos, hogy örülnék az autós üldözésnek. Nem elég egy gyorshajtó? A bűnöző után meg csak ne tessen rohangászni! Még tüdőlobot kap az állomány. Tessék szépen felkeresni őt az ő otthonában, becsöngetni és vasra verni. És főleg ne tessék hülyének nézni minket! Hogy elhisszük, úgy van az: benéz a közeg az autóba,  meglátja Kapone Albert első számú közellenséget, kocsiba pattan, mint T.J. Hooker, és már indul is az üldözés. Hol? A belvárosi dugóban, vaze?! Menjenek csak tömegkölekedéssel! Legalább, lesz rendőr a metróban meg a villamoson. Elárulom, nem lenne ám az sem rossz!
Különben is! Kaptak már játékszert, volt nekik locsolóautójuk. Hagyták, hogy a rosszfiúk felgyújtsák benne a vizet. Kész, nincs másik! Kell a pénz apunak kocsmára. Válság van! Azt hiszik ezek, hogy lopom én a pénzt?
Arra azért kíváncsi lennék: mit kezd a lízingcég négyszáz visszaadott rendőrautóval? Van másodlagos piac? Lehet, hogy köztársaságunk polgárainak egy jól körülhatárolható halmaza (információk a rendőrségen) vevő lenne rájuk. Lehet rajtuk gyakorolni a célbadobást meg a borogatást.
Persze, ha figyelmesen elolvassuk a híradást, kiderül, hogy nem az istenek büntetésével van dolgunk, csak régi kedves ismerősünk, a Magas Hivatal, töketlenkedik megint. Esetünkben Központi Szolgáltatási Főigazgatóságnak hívják őkelmét, megérdemli, hogy megjegyezzük a nevét. Nem vették észre, hogy a szerződés, amit kötöttek lejár. Ki gondol ilyesmire? Ezekben a vészterhes időkben! Javasolnám a rend éber őreinek, ugorjanak be egyszer hozzájuk - csak úgy gyalogosan – és rendezzék le a kérdést. Közalkalmazottak egymás között.

Szólj hozzá!

Címkék: így látom én lángoló locsolókocsi

A bejegyzés trackback címe:

https://p-w-h.blog.hu/api/trackback/id/tr65789701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása