HTML

A STÍLUS MAGA A RENDSZER

1 fazék leves + 1 csepp trágyalé = 1 fazék trágyalé

Sör

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Életérzés

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

  • gábornok: Drazsé szinte minden jelentős pozícióban megfordult már, afféle Jolly Joker volt őkelme. Arcra is.... (2010.02.02. 21:01) Betojás!
  • Álszentfazék: @flugi_: Nos, az érettségi idegizgalmában talán még Móricz is hibázhat! :) (2009.10.26. 10:30) Érettségi dolgozat Spíró témára
  • Vérszegény éjszakai dúvad: @P.W.H.: ja, asszem az nyílt titok, hogy manapság a kapcsolat többet számít, mint a tudás, vagy a... (2009.09.05. 11:02) Álszentfazék
  • leányod: Jó a szó, tesó!!! (2009.07.28. 13:23) Gáz van, babám!
  • P.W.H.: @Vérszegény éjszakai dúvad: Érdekes, mintha Etiópiáért nem lenne akkora tolongás!:) Kihagytad az a... (2009.06.16. 11:39) Milyen micsoda, a kicsodáé

Álszentfazék

2009.09.01. 16:21 P.W.H.

Salgótarján városában a polgárok bizalmából a Fidesz számos jelese veszi ki részészét a közügyek irányításából. Egy volt e jelesek közül H. Mónika, ki a város pénzügyi bizottságát erősítette. Esetében a múlt idő azért indokolt, mert az érdemdús keblű hölgyről mindenféle pornódolgok kerültek nyilvánosságra. Azonnal mennie kellett. A pártból is csak azért nem zárták ki, mert nem is volt tag.

A politikai elit erkölcsi hegyvonulatának lokális csúcsát szemlélhetjük alighanem. Pornóssal nem ülnek egy padba! Derogál. Abcúg!

Halkan jegyzem meg:pornófilmben szerepelni nem törvényellenes. Ellenben, feketén pénzt mutyizni a pártkasszába, hogy legyen miből kampányolni; az igen. A mutyizókkal (pénztárnok) beülni a közös padba, nem derogál?

Talán attól tartottak a tarjáni jobb vezénylő alhadnagyai, hogy a hölgy még végül valami kielégítési ügybe keveredik? Nos, a BKV felügyelő bizottságában is ott ülnek valamennyi párt képviselői és együknek sem kellett az elhíresült kielégítések miatt feladnia posztját. Ők is jó padtársak?

Álszentek voltunk mindahányan,
s az évek szálltak, mint a percek,
véred kiontott harmatával
irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!

Eddig ez csak gusztustalan szemforgatás! Az aggasztó kérdés most következik. A salgótarjáni Fidesz annyira van elengedve pénzügyérekből, hogy egy külsős könyvtáros - ez volt a hölgy polgári foglalkozása - delegálására futotta a pénzügyi bizottságba? Ő volt a legjobb szakemberük? Esetleg csak a második? 

Persze lehet valaki autodidakta - pornós, pénzügyes, pártkatona; ez a PPP konstrukció. Erre nézvést eligazíthat bennünket a hölgy nyílt levele, amelyben kifejti, hogy nincs lelkiismeret-furdalása (de milyen igaza van, mindentől függetlenül!), mivel szorult anyagi helyzete vitte rá az inkriminált cselekményre. Majd így folytatja, felteszem a szorult anyagi helyzet okát feltárva: „Úgy gondolom, akik uzsorakamat formájában tesznek zsebre milliókat, azoknak inkább van szégyellni valójuk, mint azoknak, akik megpróbálnak életben maradni."

Hát, jeles pénzügyi tálentumról árulkodó sorok!

Szóval, ha Salgótarján városa kötvényt bocsátana ki; csak óvatosan!

Kontárok voltunk mindahányan,
s az évek szálltak, mint a percek,
véred kiontott harmatával
irgalmazz nékünk, Jézus Herceg!

3 komment

Címkék: életérzés megmondás így látom én nemi nyomor

A bejegyzés trackback címe:

https://p-w-h.blog.hu/api/trackback/id/tr911353200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.04. 09:45:04

Tényleg érdekes kérdés, hogy miközben mindenki kíváncsi a pornóra, és nézi azt, addig akiktől a pornót kapjuk, azokat kb. leprás szinten kezeljük. Vagy, ha meghalljuk egy nőről, hogy szereti a szexet, azt már rögtön kurvaként kezeljük és pl. könyvtárosi, vagy tanári állásra alkalmatlannak tartjuk. (Persze, ha a tanár van olyan hülye, hogy iskolai gépen tart magáról meztelen képeket, már kissé más kérdés).

P.W.H. · http://p-w-h.blog.hu/ 2009.09.04. 14:37:06

@Vérszegény éjszakai dúvad: Álszent, szemforgató banda vagyunk, de ez a kisebbik baj. A Hölgy nagykorú állampolgárként döntött, ahogy döntött, tudhatta, hogy az adott társadalmi közegben mi lehet a megítélése. A nagyobb baj, hogy tudatlanok is vagyunk. Amit tett nem törvénytelen, tehát egy politikai posztról ezen az alapon nem lehet felmenteni (technikailag persze lehet). Majd ha a legközelebbi választáson nem tetszik a választóknak, nem szavaznak rá. Esetleg maga határoz úgy, hogy személye árt az Ügynek, amiért harcol és lemond. Még nagyobb baj, hogy tényleges köztörvényesek (pl. az összes pártpénztárnok) ülnek politikai posztokban és ez senkit sem zavar. De a legnagyobb baj, hogy ez a kis színes árulkodik arról, hogy milyen minőségű emberek mennek el politizálni. A Hölgy nem tudott máshogy pénzt keresni, csak a micsodája mutogatásával. A nyilatkozata alapján sem egy észlény. Jobbat nem találtak a pénzügyi bizottságba? Egy több tízezres városban! Az már csak hab a tortán, hogy én speciel nem hiszem el, hogy az ismerősei, elvtársai mit sem tudtak anyagi vonzatú kitárulkozásáról.
Ja, és még biztosra veszem, hogy az eltávolítása a munkahelyéről törvénytelen is. A Hölgy perelni fog, nyer és jogos erkölcsi fölénnyel tér majd vissza. Papírja lesz róla, hogy morálisan különb, mint a főnöke. :) Valószínűleg így is van.:)

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.09.05. 11:02:47

@P.W.H.:
ja, asszem az nyílt titok, hogy manapság a kapcsolat többet számít, mint a tudás, vagy a képzettség. Egyáltalán nem lennék meglepődve, ha a hölgy ezt a bizottsági állást valamelyik kuncsaftjától kapta volna ajándékba. (Mert gondolom voltak kuncsaftjai is).
Egyébként, ha munkaügyi pert indít, meg is nyeri, mert nem hiszem, hogy a szerződésében ki lett volna kötve, hogy nem pornózhat, vagy egyáltalán mit csinálhat szabadidejében.
süti beállítások módosítása