HTML

A STÍLUS MAGA A RENDSZER

1 fazék leves + 1 csepp trágyalé = 1 fazék trágyalé

Sör

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Életérzés

Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Friss topikok

  • gábornok: Drazsé szinte minden jelentős pozícióban megfordult már, afféle Jolly Joker volt őkelme. Arcra is.... (2010.02.02. 21:01) Betojás!
  • Álszentfazék: @flugi_: Nos, az érettségi idegizgalmában talán még Móricz is hibázhat! :) (2009.10.26. 10:30) Érettségi dolgozat Spíró témára
  • Vérszegény éjszakai dúvad: @P.W.H.: ja, asszem az nyílt titok, hogy manapság a kapcsolat többet számít, mint a tudás, vagy a... (2009.09.05. 11:02) Álszentfazék
  • leányod: Jó a szó, tesó!!! (2009.07.28. 13:23) Gáz van, babám!
  • P.W.H.: @Vérszegény éjszakai dúvad: Érdekes, mintha Etiópiáért nem lenne akkora tolongás!:) Kihagytad az a... (2009.06.16. 11:39) Milyen micsoda, a kicsodáé

Betojás!

2009.01.29. 12:00 P.W.H.

Na, lesz itt rend hamarost!

A folyó év február elsején életbelépő jogszabály büntetni rendeli – akár kettő évig(!) terjedő szabadságvesztéssel – az utcai tojásdobálást.

Tisztázzunk néhány kérdést ezzel az örvendetes eseménnyel kapcsolatban!

Hallom a hírekben este (egyik rádió), hogy nem csak a tojás, de a palacsinta dobálása is szankcionálható. Hallom a hírekben reggel (másik rádió), hogy a tojást és a galacsint üldözzük mostantól. Most akkor galacsin vagy palacsin? Súlyos jogértelmezési kérdés merül itten föl a (tojás)habokból!

További tisztázandó kérdés a dobálás mikéntje. Vízszintes vagy ferde hajítás esetén valósul meg a jogsértés? Esetleg függőleges hajításkor is? A közterületen, hat tyúkgyümölccsel, nyereségvágyból elkövetett zsonglőrködés is hatósági intézkedést von maga után?

Mi van továbbá az egyéb élelmiszerekkel? És az élelmiszernek nem minősülő (tojásnak látszó) tárgyakkal? Avagy, mostantól generálisan tilos a dobálás? Mert akkor kézilabdásaink (vízilabdázóink stb.) mind ülni fognak!

És a jogalkotó nem állt meg félúton! Büntethető lesz az inkriminált cselekvésre történő előkészület is.

WTF?

Ha veszek egy tálca tojást, jön a zsandár és én talpig vasban a vár fokán?

Egyáltalán: biztos, hogy az ordas köztéri megnyilvánulásoknak úgy tudunk a leghatékonyabban gátat vetni, ha kollektíve hülyét csinálunk magunkból? Az emberi méltóság védelmének más útja nincs?

 

4 komment

Címkék: életérzés így látom én

A bejegyzés trackback címe:

https://p-w-h.blog.hu/api/trackback/id/tr69910016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gábornok 2009.01.30. 02:40:56

1.§ -Tan'kérem, a Drazsé büdöstornacipőszagú joxabályokkal górál!

1.2.§ Akkor a hagyományos búrlexfilmekbe látható bűnszövetségben, csoportosan elkövetett habostortadobálást is jókorhatárosíccsák már akkor fel! 18+!!!

1.2.3.§ Idősebbek, és szélsőmuzulmán galád csíny végrehajtó (ércsd galacsinhajító) szt.-és szk.-arab€Uszok hamarabb is abbahagyhassák!

gábornok 2010.01.31. 22:40:52

Hol van már a tavalyi hódrazsé?

Álszentfazék · http://alszentfazek.blog.hu/ 2010.02.02. 15:48:55

@gábornok: Hogy hol? Szerintem, volt elég esze és időben visszavonult. Nincs a képben, nem lőnek rá, már azt is elfelejtették, hogy a derék Drazsé is volt pénzügyminiszter. Hiányzik neki a három év előzetes? Ő legalább a hatalomvágyán úrrá tudott lenni, nem kapaszkodott a bársonyszékbe a végsőkig.

gábornok 2010.02.02. 21:01:45

Drazsé szinte minden jelentős pozícióban megfordult már, afféle Jolly Joker volt őkelme. Arcra is. :-)
süti beállítások módosítása